Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Bad boy" by Peter Robinson # eBook PDF Kindle ePub Free

Bad boy

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Bad boy
  • Author : Peter Robinson
  • Release Date : January 08, 2010
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 808 KB

Description

Alan Banks ÃĪr pÃĨ semester nÃĪr en kvinna sÃķker honom hemma pÃĨ polisstationen. Hon ÃĪr mycket upprÃķrd och fÃķr Banks kollega Annie Cabbot berÃĪttar hon att ett vapen har hittats i dotterns rum, ett vapen som kan ha kopplingar till den undre vÃĪrlden. En polisstyrka skickas till huset fÃķr att undersÃķka saken. Men situationen utvecklas snabbt i fel riktning, och innan man vet ordet av har en person dÃķdats. NÃĪr massmedia fÃĨr nys om saken blir det stora rubriker.

SÃĨ inleds en utredning som snabbt gÃĨr i helt ovÃĪntad riktning. Det framkommer att Alan Banks dotter Tracy ÃĪr inblandad, och att hon just nu svÃĪvar i oerhÃķrd fara. Vapnet som man fann hos vÃĪninnan tillhÃķr Tracys nya pojkvÃĪn Jaff, en ung man med farlig charm.

Medan Banks ÃĪr pÃĨ semester har Tracy och Jaff dragit sig tillbaka i faderns stuga. Vad Tracy inte vet ÃĪr att hon snarare ÃĪr Jaffs gisslan ÃĪn hans flickvÃĪn. FÃķr Jaff ÃĪr en man helt utan samvete, en man som ser allt och alla som handelsvaror. Just nu jagas han inte bara av polisen utan ÃĪven av en hÃĪmndlysten maffiaboss, och han bÃķrjar bli alltmer desperat. Om han inte snart hittar en flyktvÃĪg mÃĨste han fÃķrhandla, och det enda han har att kÃķpslÃĨ med ÃĪr Tracy.

Det drÃķjer inte lÃĪnge fÃķrrÃĪn ÃĪven Alan Banks kopplas in pÃĨ fallet. Ganska snabbt inser han att det ÃĪr ett betydligt mer komplicerat ÃĪn man fÃķrst trott och att han mÃĨste ta mycket stora risker fÃķr att lÃķsa det. Den hÃĪr gÃĨngen handlar det inte bara om att sÃĪtta karriÃĪren pÃĨ spel, den hÃĪr gÃĨngen ÃĪr insatsen hans dotters liv.


PDF Ebook Download "Bad boy" Online ePub Kindle